Ουλικό χαμόγελο.
   
Μέσα στα πλαίσια της αισθητικής οδοντιατρικής είναι και η διόρθωση ενός χαμόγελου, το οποίο παρουσιάζει ασυμμετρίες ούλων ή στο οποίο ένα μεγάλο μέρος των ουλών είναι εμφανές.

Αν και μεγάλος αριθμός ανθρώπων εμφανίζει τέτοια προβλήματα, δεν τα αντιμετωπίζει ,είτε γιατί δε γνωρίζει ότι μπορεί να διορθωθούν είτε επειδή δε γνωρίζει την ευκολία με την οποία πραγματοποιείται η τεχνική αυτή.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, δηλαδή με αναισθησία κατά την οποία γίνεται και ένα απλό σφράγισμα, είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί 1 με 2 ώρες.

Κατά την επέμβαση αυτή ένα μέρος των ούλων, που κρίνεται ότι είναι περιττό, αφαιρείται, ενώ είναι πιθανό να αφαιρεθεί και ένα μικρό μέρος από οστό γύρω από τα δόντια.

Ο μετεγχειρητικός πόνος είναι ήπιος και ελεγχόμενος, ενώ μετά από μερικές μέρες τα ούλα έχουν επουλωθεί. Βεβαία επειδή σε κάποιες περιπτώσεις η επέμβαση αυτή οδηγεί σε αποκάλυψη των ριζών των δοντιών, είναι πιθανό αυτά να χρειαστεί να καλυφτούν στη συνέχεια  με προσθετικές αποκαταστάσεις.  

Bookmark and Share

 
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
 
   
   
     
[Αρχική] - [Βιογραφικό] - [Το Ιατρείο] - [Υπηρεσίες] - [Σύνδεσμοι] - [Επικοινωνία]

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΤΖΗ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ -ΧΑΪΜΑΝΤΑ 19-22, ΧΑΛΑΝΔΡΙ